Minkštos paneles, minkštos sienelės

11.00 €
Skelbimo ID82070
BūklėNauja prekė
Kilmės šalis: Lietuva

GM Baldai specializuojasi prabangių ir išskirtinių minkštų sienelių, rūbų kabyklių bei minkštų panelių gamyboje, atsižvelgiant į individualius klientų pageidavimus. Mes naudojame aukščiausios kokybės veliūrinius audinius, kurie yra impregnuoti ir atsparūs vandeniui bei trynimui. Taip pat naudojame didelio tankio baldinį poroloną ir medieną, kad užtikrintume ilgaamžiškumą ir išskirtinę kokybę.

Mūsų minkštos sienelės ir panelės gali būti pritaikytos įvairioms erdvėms – nuo prieškambario spintų iki lovos galvūgalių. Taip pat galime integruoti elektros jungtukus, kad jūsų interjeras būtų ne tik gražus, bet ir funkcionalus.

Individualūs Užsakymai: Kiekvienas mūsų gaminys yra pritaikomas pagal jūsų poreikius – nuo matmenų iki audinių spalvų. Mūsų meistrai gali pagaminti sieneles pagal jūsų pateiktus brėžinius ar net nuotraukas iš Pinterest. Mes nuolat tobulėjame ir esame atviri naujovėms, kad kiekvienas naujas projektas būtų išskirtinis.

Projektavimas ir pritaikymas: Mūsų minkštos sienelės ir panelės puikiai tinka kaip lovos galvūgaliai arba minkštos sienos, siekiančios iki lubų.

Pardavėjo svetainė:www.gmbaldai.lt
Siųsti užklausąĮsiminti skelbimą

Pardavėjo kontaktai

GM baldai

Žiūrėti profilį
+37062404026