Naujas spyruoklinis čiužinys LUXURY DREAM POCKET, - Čiužiniai
Naujas spyruoklinis čiužinys LUXURY DREAM POCKET, - ČiužiniaiNaujas spyruoklinis čiužinys LUXURY DREAM POCKET, - Čiužiniai

Naujas spyruoklinis čiužinys LUXURY DREAM POCKET,

370.00 €
Skelbimo ID81997
BūklėNauja prekė


 
Pristatome naują spyruoklinių čiužinių kolekciją LUXURY DREAM POCKET, kuri pakeis Jūsų požiūrį apie tobulą miegą. Mūsų čiužinių ekspertai skyrė didelį dėmesį detalėms, kad sukurtų čiužinį, kuriame derinama aukščiausio lygio atrama ir neprilygstamas komfortas. Prabangaus viešbučio interjero ir komforto įkvėpti čiužiniai pavers Jūsų miegą nenusakoma kelione į svajonių pasaulį.


20 cm aukščio "pocket" spyruoklinis blokas suteikia taškinę atramą kiekvienai Jūsų kūno daliai. Tai reiškia, kad miegosite kaip ant debesies, nesvarbu, kokioje pozoje esate įpratę miegoti. Pavargote nuo pečių ir juosmens skausmų? Pamirškite apie juos! O dėl standesnių spyruoklių eilių čiužinio šonuose jis ilgai išliks savo originalioje formoje.

Čiužinio užvalkalo audinys yra pagamintas iš viskozės ir dygsniuotas iš dviejų porolono sluoksnių – 1 cm klasikinio PPU ir 2 cm „AIR“ porolono, kurie išpjauti specialiu reljefu, suteikiančiu čiužiniui papildomo komforto.

Didelės apimties reljefas ant čiužinio užvalkalo suteikia čiužiniui išskirtinio charakterio. Jums patiks, kaip šis čiužinys atrodo Jūsų miegamajame.

Šioje čiužinių kolekcijoje dera minimalizmas ir prabanga. Čiužiniai yra visiškai balti, todėl jie atrodo švarūs ir švieži. Jie puikiai derės prie bet kokio interjero stiliaus ir suteiks Jūsų miegamajam elegancijos. Dėl savo aukščio (nuo 26 cm iki 30 cm) LUXURY DREAM POCKET kolekcijos čiužiniai bus itin patogūs net žemose lovose. Kiekvienas suras sau tinkamą čiužinį, kadangi skirtingi papildomi sluoksniai (kokosų pluoštas, lateksas, HR porolonas) sukuria skirtingą kietumo lygį.

Kiekviena naktis ant mūsų naujų čiužinių bus tikras malonumas. Pabusite pailsėję ir atgavę jėgas. Leiskite sau šį komfortą ir suteikite savo kūnui poilsį, kurio jis nusipelnė.

 
Nepraleiskite progos papildyti savo miegamąjį šiuo nauju spyruokliniu čiužiniu. Patirkite prabangą ir komfortą kiekvieną vakarą!
 
Čiužinio LUXURY DREAM POCKET Coco sluoksniai:


PPU + air foam

cocofiber

"high pocket" spring

cocofiber

PPU + air foam

 
IŠMATAVIMAI

Plotis: 140 / 160 / 180 cm
Ilgis: 200 cm
Aukštis: 28 cm
 
Čiužinys supakuotas presuotas ir susuktas.
Išpakavus čiužinį iš vakuuminės pakuotės, leiskite jam horizontalioje padėtyje atsistatyti 48-72 val. Tuo metu ant čiužinio negalima gulėti ar ant jo miegoti.
 
Pagaminta ES.
Suteikiama 15 metų garantija!
 
Aprašyme pateikti čiužinio išmatavimai yra nominaliniai, kadangi čiužinių gamyboje naudojamos minkštos medžiagos, tokios kaip putų poliuretanas, faktiniai išmatavimai gali skirtis +/- 2 cm nuo pateiktų aprašyme. 
 

Į pardavėjo el. parduotuvęĮsiminti skelbimą

Pardavėjo kontaktai

BG baldai

Žiūrėti profilį

Jus taip pat gali sudominti

Žiūrėti daugiau
Į el. parduotuvę